5

Bijdragen

Bijdragen.

De inkomsten van de Steunstichting worden op twee manieren verzameld: bijdragen van ouders of andere betrokkenen, en losse fundraising acties van de Steunstichting.

1) Hoe kunt u financieel bijdragen:

- Een eenmalige en vrijblijvende financiele bijdrage. Dit mag ook een heel kleine bijdrage zijn, alles is welkom! U kunt een bijdrage overmaken op de rekening van de Steunstichting. Het IBAN nummer is NL 56 TRIO 0391 1635 58. Indien gewenst verstrekt de Steunstichting een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van de schenking.

- Een vijf-jarige periodieke gift in geld. Periodieke giften (tenminste vijf achtereenvolgende jaren een even hoog bedrag) aan een stichting met ANBI status zijn in het algemeen gemakkelijker fiscaal aftrekbaar dan een eenmalige gift, er geldt nl geen drempelinkomen of maximaal aftrekbaar bedrag. Periodieke giften moeten, om eventueel fiscaal aftrekbaar te zijn, volgens de wet schriftelijk te worden vastgelegd. Klik voor het downloaden van het formulier “Overeenkomst Periodieke gift in geld” van de Belastingdienst. Het IBAN nummer van de Steunstichting is NL 56 TRIO 0391 1635 58.

De Steunstichting heeft een ANBI status. De ANBI status is onder andere van belang voor eventuele aftrekbaarheid van (vooral periodieke) giften. Klik hier voor info over de mogelijke fiscale voordelen van een schenking aan een stichting met ANBI status. Zo kunt u zelf nagaan of en in hoeverre uw gift in uw geval aftrekbaar kan zijn.

 

2) Fundraise acties van de Steunstichting of van ouders/kinderen (sponsorloop, veiling, feest etc.)

Over dit soort acties wordt u per keer geïnformeerd via deze website, de nieuwsbrief of op andere wijze. Uw ideeën of die van uw kind over acties om geld op te halen zijn zeer welkom! Mail naar steunstichtingvrienden@nicolaasmaes.nl.

 

ELKE BIJDRAGE, HOE KLEIN OOK, IS ZEER WELKOM!

Projecten

Wil je meer lezen over de projecten van de steunstichting? Klik hier:

Projecten

Bijdragen

Voor meer informatie over de bijdragen: klik hier

Bijdragen

ANBI Status

Meer informatie over de ANBI status, klik hier:

ANBI status

Veelgestelde vragen

Voor de veel gestelde vragen, klik hier:

Veelgestelde vragen